-
Content Count
118 -
Last visited
-
Days Won
8
858.Kodi last won the day on December 7 2021
858.Kodi had the most liked content!
Community Reputation
45 DobryAbout 858.Kodi
-
Rank
Bywalec
Hurtworld
-
Nick w grze
858.Kodi
-
Znajomość gry
-
Czas gry
5500h
Kontakt
-
Discord
858.Kodi#7658
-
Inne
Gdzie opór miernoto?
-
858.Kodi started following jak przejąć auto solo z łuku, GK FRAGMOVIE // MONTAGE, RAJD NA [LSW] + [ESP] + [GG] + SKRYTKI NA NAPRO🔥 + OPROWADZENIE PO BAZIE💥 and and 5 others
-
RAJD NA [LSW] + [ESP] + [GG] + SKRYTKI NA NAPRO🔥 + OPROWADZENIE PO BAZIE💥
a topic posted 858.Kodi in YouTube, Stream, Live z serwerów
-
| STuKu pUkU | Hejka Kamraci | FRAGMOVIE | HW69.PL SIE PALI🔥
kto nie da like ten od ukasza -
Troche luźniejszy tydzień rajdy, rajdy i jeszcze raz rajdy na x1000 (Jedyny main jaki został to naszego sąsiada na blantach XD)
-
Twój nick / imię: 858.Kodi Wiek: 19 Rodzaj współpracy: Filmy na kanale youtube Ile czasu zajmujesz powyższym: tyle ile gram czyli przez ostatnie 2tygodnie 106,2h Czy już w ten sposób współpracowałeś: nie Linki do materiałów: https://www.youtube.com/channel/UCZKdcRTQjfhF0Ww519kmBXQ Coś o sobie: Wybitny, zabawny, inteligentny, pracowity człowiek o własnych zasadach Dlaczego Ty: Dlaczego ja to leci w tv na dwójce o 14:00. Aczkolwiek nadaje się na to stanowisko ze względu rozwijającej się serwerowni co powoduje we mnie jak i innych graczach chęć do coraz większej poświęcenia uwagi dla serwera przez co wzrasta zainteresowanie graczami (takimi jak ja). No i wiadomo nie ma takiego drugiego jak mnie 😛 Pozdrawiam
-
RAJD ONLINE NA [CRIP] + [BST] + [4FUN]🔥🔥🔥
858.Kodi replied to topic's 858.Kodi in YouTube, Stream, Live z serwerów
Polecam nauczyć się czytania ze zrozumieniem bo jest jasno napisane ,,3rajdy na bazy i odrodzenióweczki bst i 4fun"- 2 replies
-
- s1
- rajd online
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
RAJD ONLINE NA [CRIP] + [BST] + [4FUN]🔥🔥🔥
Odcineczek z rajdu ONLINE na ekipe CRIP oraz 3rajdy na bazy i odrodzenióweczki bst i 4fun (Polecam zobaczyć w ile osób grają bst i 4funy bo to troche śmieszne przy tym co osiągają na serwerze)- 2 replies
-
- s1
- rajd online
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
Śmiechu warte i dla śmiechu wrzucone XD
-
Pozdrowienia dla Dezika, który wszedł na serwer wyzywał nas po czym jak przyjechał na reda to przegrał 1vs1 do zera, niezły z niego zawodnik 🤡
-
Fajne chłopaki w tym fiat
-
s6 RAJD NA EKIPE [NZK] HW69.PL + Pokazanie maina
858.Kodi replied to topic's 858.Kodi in YouTube, Stream, Live z serwerów
Pozdro również, trzymajcie się sztywno. -
s6 RAJD NA EKIPE [NZK] HW69.PL + Pokazanie maina
Siema, nowy rajdzik poszło 900c4 w ruch -
W wakacje napewno wpadniemy
-
Ekipa TWP wylatuje z serwera, EZ